суботу, 18 травня 2013 р.

Шафа твоєї мрії з IKEA PAX

Велика містка шафа - обов`язковий елемент кожного дому. Чого в ній тільки не ховається - одяг, взуття, постіль, рушники, іграшки, книжки... навіть моя донька, коли маленькою бавилась в хованки, то улюбленим місцем сховку для неї була наша шафа-купе з серії IKEA PAX.




Але давайте про все по-черзі.
Загалом, IKEA пропонує 2 основні системи шаф і елементів для зберігання: PAX та STOLMEN. Також, є багато різних серій для спальні, вітальні, дитячої, що включають шафи.





Серія  STOLMEN - це елементи для організації гардеробної. Головний елемент цієї серії - це стійки з регульованою висотою (від 2,1 до 3,3 м.). Система дозволяє максимально  задіяти простір гардеробної. Решта елементів серії - шафи, комоди, полички - розміщуються між стійками і фіксуються на них з допомогою спеціальних кріплень з тримачами. Колір всіх елементів системи STOLMEN - білий. В нас, в Ікеамаркет, систему STOLMEN часто замовляють магазини, в якості вітрин - виходить дешевше і гарніше. Але система STOLMEN сама по собі настільки цікава, що заслуговує на окремий пост. А в цій статті я все-ж-таки детальніше розкажу про більш універсальну та улюблену в цілому світі систему шаф. Зустрічайте -  IKEA PAX !

Шафи-купе PAX - це стильне і зручне рішення для зберігання.Серія PAX дозволить Вам створити шафу Вашої мрії, що ідеально вписується в розміри і дизайн кімнати.

До системи IKEA PAX входять:
- Корпус шафи різних габаритів та кольорів;
- 41 (!) варіант дизайну дверцят, що також можуть бути розсувними та навісними;
- безліч елементів внутрішнього наповнення з серії IKEA KOMPLEMENT для зберігання речей, взуття, аксесуарів та всього-всього, що Вам потрібно вмістити у шафу. Елементи внутрішнього наповнення, розроблені дизайнерами спеціально для IKEA, зроблені функціонально, оригінально та з любов`ю до дрібниць. Саме за це мільйони людей по цілому світу і обожнюють IKEA.

Корпуси шаф PAX мають 2 стандартні розміри по всіх замірах:
- ширина: 50 см. і 100 см.
- висота: 201 см. і 236 см.
- глибина: 35 см. і 58 см.


Комбінуючи ці розміри, отримуємо 8 варіантів габаритів корпусу. Також, є 7 варіантів кольору корпусу: білий, вибілений дуб, коричневий, антик, береза, дуб та чорно-коричневий.


Дверцятка шаф  PAX можуть бути розсувні та навісні. Розсувні продаються в комплекті по 2 шт.Їх висота відповідає висоті корпусу - 201 см. і 236 см.Ширина комплекту з 2-ох дверей - від 150 см. до 300 см. з кроком 50 см. Навісні дверцята мають стандартні розміри 195 см. і 229 см. до корпусів, висотою 201 см. і 236 см. відповідно. Ширина навісного дверцятка - 50 см. Вибираючи колір дверцяток для шафи IKEA PAX, можна розгубитись, адже варіантів кольорів - більше 40!


Внутрішні елементи  шаф  PAX  - це елементи серії  IKEA KOMPLEMENT. Серед них - вішаки, штанги, контейнери, ящики, системи для зберігання взуття, внутрішні комоди і багато іншого.





Створити свою неповторну шафу PAX допоможе спеціальна програмка Planner PAX Користуватись нею дуже легко:
- вибираєте дизайн дверцят,
- вибираєте ширину дверцят,
- на закладці "Drzwi" вибираєте висоту і глибину, також можна додати опцію "М`яке замикання",
- на закладці "Obudowa" вибираєте колір корпусу і варіант розміщення вертикальних відділень,
- на закладці "Wnetrze" вибираєте все, що Вам потрібно для внутрішньої організації зберігання. При тому програмка пропонує Вам власні варіанти,
- Готово! "Lista produktow" видає Вам список всього, що потрібно для шафи Вашої мрії:)

І наостанок, трохи картинок для натхнення.
 



 





Немає коментарів:

Дописати коментар