понеділок, 16 травня 2011 р.

Дзеркала IKEA



В кожну оселю обов’язково потрібні дзеркала. Здебільшого вони виконують утилітарну функцію, але можна їх застосовувати і як арт-об’єкти в інтер’єрі. Крім того дзеркала вміють розширювати простір та, навіть, ламати його, робити більш складним та багатогранним.

Зазвичай де ми можемо зустріти дзеркало в своїй оселі? У передпокої, в ванній кімнаті, над туалетним столиком, дзеркало-двері шафи-купе тощо. На сьогодні дизайнери з задоволенням використовувати дзеркала також в оздобленні приміщень, як елементи декору. Адже правильне місце для дзеркала знайти буває важко.

Вибираючи дзеркала ми керуємось власними уподобаннями, нерідко зіткнувшись при цьому з доволі скромним вибором магазинів. Ми хочемо розширити ваш вибір і звернути увагу на дзеркала .


Наприклад дзеркало VÄNNA у формі серця може стати акцентом романтичної ванної кімнати, чи ванної кімнати у червоних кольорах.

Модель FIGGJO, наприклад, ідеально підходить для підліткової кімнати оформленої чи кімнати з елементами округлих форм в інтер'єрі.

Приховане дзеркало MINNEN в стулках лже-віконця стане найулюбленішем елементом дитячої кімнати для маленької леді.


Конструктор з дзеркал моделі HÖNEFOSS надасть вам простір для фантазії. Адже можно викласти з цих шостикутників можна будь-яку фігуру. Але найбльше такі дзеркала, що нагадують бджолині стільники, порадують бджолярів та ласунів меду.

Модель MALMA від ІКЕА надихай дизайнерів на створення все нових і нових шедеврів.

Наприклад можна розписати дзеркало малюнком, що виконано в техніці мезенського розпису. І отримати ексклюзивний елемент інтер’єру.

Або можна придбати декілька, наприклад дев’ять, дзеркал MALMA різного кольору, та повісивши їх в дещо нестандартному форматі ми отримаємо цікавий арт-об’єкт.

Використовуючи техніку декупаж можно отримати оригінальну рамку для дзеркала в морському стилі. Воно буде цілий рік нагадувати вам про чудовий відпочинок.

Цими дзеркалами можна прикрасити також вашу спальню. Для цього лише потрібно купити 30 дзеркал MALMA потрібного кольору та зробити шикарне завершення стіни над ліжком.

ІКЕА пропонує багато готових нестандартних рішень серед дзеркал, які представлені ІКЕА. Це дзеркала KRABB, BJOA, HUSNES

Немає коментарів:

Дописати коментар