понеділок, 16 травня 2011 р.

Тканини IKEA

Якщо у жінки золоті руки - то в хаті завжди охайно, затишно та смачно пахне домашніми стравами. Скільки всього потрібно зробити жінці, щоб її оселя стало взірцем стилю та затишку? Багато деталей, одно з яких є правильно підібраний текстиль. Що не кажіть, а гарні гардини, скатертини, декоративні подушки та інші деталі створюють комфорт і затишок кожного інтер’єру, вдихають життя в неживі стіни та меблі.

Так
сталось, що сучасний темп життя надзвичайно швидкий і часто не дає простору для фантазії. Набагато зручніше забігти до магазину та купити стандартний набір штор, фіранок, банних та кухонних рушників, скатертин та іншого домашнього текстилю, замість того, щоб бігати по спеціалізованих магазинах в пошуках потрібної тканини, ниток та фурнітури. Чи це погано? Та ні. Адже шопінг для сучасних жінок це не просто буденне заняття, це - хобі, фітнес та навіть стиль життя. Однак, навіть в еру супермаркетів і стандартних рішень, доволі багато жінок віддають перевагу власне рукоділлю.

Ми хочемо звернути вашу увагу на
яскраві тканини від шведського бренду ІКЕА. Вони та несхожі на ті, що продається в наших магазинах, важко сказати чим саме.

Швеція – це північна країна і більша половина року пейзаж має сірі тьмяні кольори, тому її мешканці намагаються прикрасити своє життя яскравими фарбами. Фасади будинків мають яскраві насичені кольори, а внутрішній інтер’єр житла обов'язково піднімає настрій в темні холодні дні.

Дизайнери ІКЕА не перестають дивувати новими забарвленнями та малюнками тканин. А про якість цих тканин ходять вже легенди. На багатьох форумах по шиттю та рукоділлю ви знайдете прихильників саме цього виробника. В першу чергу, мабуть, через поєднання ціни та якості.

Дивлячись на це різноманіття – відразу і не збагнеш, що саме можливо пошити з цих тканин. Але саме в цьому питанні ми хочемо вам допомогти. Нехай наші пропозиції не нові та не претендують на унікальність, але вони можуть вас надихнути на створення чогось дуже гарного та оригінального.

Візьмемо тканину Сесилія. Не дивлячись на рослинний орнамент і сірі кольори ми не бачимо нічого надзвичайного.


Як приклад - рішення для кухні, або інше рішення - штора для вітальні із тої ж тканини але в іншом

Зверніть увагу на тканину Анна-Муа

Цікавий та яскравий малюнок. Відразу можна зрозуміти, що його місце в оселі це дитяча кімната. Але що можна цієї тканини пошити? Малюнок горизонтальний і для пошиття штор не підходить. Але для пошиття чохла для дивану - це якраз те, що треба. Такий диван зможуть доповнити пошиті з такої ж тканини подушки.


Продовжуючи дитячу тему, пропонуємо також звернути увагу на використання тканин ІКЕА при пошитті слінгів, рюкзачків - засобів для носіння дітей. Зокремо, що цікаво, один із російських виробників слінгів, використовує тканини бренду ІКЕА для пошиття своїх виробів (в більшості для оздоби спинок).

Приємно що можна похвалитись і нашим українським майстром Вірою Петровою, що проживає в Одесі. Вона також шиє чудові рюкзачки, використовуєчи тканини ІКЕА. Її творіння можна зустріти в багатьох містах України.

Немає коментарів:

Дописати коментар